Borstcompressie band - gordel / Borstvergroting Implantaat Stabilizer

Borstcompressie band - gordel 9914

De belangrijkste kenmerken:

- Het is een borstcompressiegordel voor gebruik na een operatie aan de borst;

- Het helpt om het borstimplantaat te stabiliseren en te voorkomen dat het omhoog komt;

- Sterk en duurzaam materiaal en toch gemaakt van zachte en comfortabele stof met een katoenen voering die de huid niet irriteert;

- Het is erg makkelijk aan- en uit te trekken met de verstelbare klittenband;

- Het is van medische kwaliteit dat is getest op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX® Standard 100. CE-goedgekeurd en vervaardigd in de EU.

€ 26,00

  • 0,07 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Welke maat postoperatieve borstcompressiegordel moet u kopen?

 

Gebruik hiervoor onderstaande maattabel om uw borstgebied op te meten zoals afgebeeld en kies hierna de juiste riem voor u. De kledingstukken zijn rekbaar en verstelbaar door middel van de sterke klittenband.  Het wordt aanbevolen om de band rond de rug te plaatsen op hetzelfde niveau waar de bh-band normaal zit, maar aan de voorkant moet deze op de bovenste delen van de borsten worden geplaatst.  De band moet op de borst worden aangepast tot een goede pasvorm.  Sluit hem na het uitademen met de klittenbandsluiting.

Inhoud: 1 x borstcompressiegordel na de operatie

Materiaal: 55% polyamide, 35% latex, 10% katoen

Wasinstructies: handwas,  alleen met milde zeep of wasmiddel in warm water.  Niet strijken, in de droger of uitwringen. Plat laten drogen.

Een eersteklas borstimplantaatband voor gebruik na een borstvergrotingsoperatie.

Na de operatie van een borstvergroting, zorgt het gebruik van een borstverband ervoor dat uw implantaten niet omhoog komen en daarbij een onnatuurlijke uitstraling krijgen.  De compressieband zit over de bovenkant van de borsten en houdt de implantaten stevig op hun plaats totdat alles tot rust is gekomen na uw operatie.

Draag elke dag uw borstcompressiegordel na de operatie voor extra ondersteuning en uitstekende resultaten na de operatie

U kunt uw borstband onder een comfortabele beha dragen die na de operatie door uw arts wordt aanbevolen voor extra ondersteuning. Ook biedt het zekerheid dat uw implantaten op de juiste plek blijven zitten. Of u nu om esthetische of medische redenen een operatie heeft ondergaan, de borstband is voor beide redenen geschikt.

 

Compressietherapie om genezing te stimuleren

De zachte compressie van medische kwaliteit die wordt toegepast bij het gebruik van de LVL Style postoperatieve borstcompressie band - gordel, zal de genezing van uw chirurgische littekens sneller stimuleren en vergemakkelijken door de bloedtoevoer naar het gebied te verhogen en de bloedsomloop te verbeteren.