Compressie kousen - Steunkousen met ABMER microdeeltjes, UNISEX


Elastische lange sokken voor medische compressie met neus, gemaakt van polyamide-composietgaren met amber microdeeltjes, unisex

 

Ontworpen voor preventie, revalidatie en behandeling van chronische veneuze insufficiëntie, '' zware voet '' syndroom en oedeem, ook aanbevolen voor spataderen in de voeten en enkels.

 

Het stimuleert de groei van collageenvezels in het menselijk lichaam in de huid, ligamenten, bloedvaten en botten. Het verbetert de capillaire circulatie en de microcirculatie van het bloed; het ondersteunt het antimicrobiële evenwicht en verbetert de immuniteit; het verlengt de levensduur van cellen en herstelt de intracellulaire processen.

 

Structuur van onbewerkt materiaal: polyamide - 55%, samengesteld polyamide, draden met amber microdeeltjes - 28%, lycra - 17%.

 

Hoogte: 1,2 Maat: 2, 3, 4, 5 Compressieklasse - profylactisch (10-18 m Hg)

Zwangere vrouwen met profylaxe van spataderen, risicogroep beroepen (langdurig werken in een staande of zittende positie en gewichtheffen) en personen met een aanleg voor spataderen of obesitas profiteren ook.


Beensleeve - Kuit Compressie - Calf Sleeves


Preventie van veneuze en cardiovasculaire insufficiëntie en de preventie van diepe veneuze trombose en embolie van de onderste ledematen. Ze zijn ook effectief voor zware en vermoeide beensensaties en kleine oedemen in het scheenbeengebied, capillaceous spataderen, spider-burst en draadaders. 


Hoge Medische Compressie kousen - met teenstuk, UNISEX


Elastische lange sokken voor medische compressie met neus, gemaakt van polyamide-composietgaren met amber microdeeltjes, unisex

 

Ontworpen voor preventie, revalidatie en behandeling van chronische veneuze insufficiëntie, '' zware voet '' syndroom en oedeem, ook aanbevolen voor spataderen in de voeten en enkels.

 

Het stimuleert de groei van collageenvezels in het menselijk lichaam in de huid, ligamenten, bloedvaten en botten. Het verbetert de capillaire circulatie en de microcirculatie van het bloed; het ondersteunt het antimicrobiële evenwicht en verbetert de immuniteit; het verlengt de levensduur van cellen en herstelt de intracellulaire processen.

 

 


Medische  Compressie kousen met teenstuk, unisex


ontworpen voor preventie, revalidatie en behandeling van chronische veneuze insufficiëntie, "zware voet" -syndroom en oedeem, ook aanbevolen voor voet- en enkelspataderen.

 

Samensteling van de gstof: polyamide - 80%, Lycra - 20%.

 

Hoogte: 1 en 2 maat: 2,3,4,5 Compressieklasse: I-klasse (18-21 mm Hg)


Steunpanty's - Shapewear broek Beata


Deze slipjes zijn ontworpen voor postnatale versterking van de buikklank en na een keizersnede en voor ondersteuning van de onderste buikwand. Gedistribueerde probleemzones compressie in dit model door gecomprimeerde buik, afgeronde billen stippellijn gevormd mooie dijen. Het product heeft een micromassage-effect, dat de bloedcirculatie van weefsels stimuleert.

De zeer elastische LYCRA dubbellaagse gloeidraad is de belangrijkste elastische component van de medische compressieve kous. Het is het LYCRA-filament dat compressieve eigenschappen aan de producten biedt - de basis van hun genezende werking. Lange compressie kousen, steunkousen en panty's met applicatie van de LYCRA-vezel hebben hoge sterkte- en rekeigenschappen die hun betere pasvorm verzekeren. Dergelijke producten belemmeren bewegingen niet en behouden hun vorm nog lang.

 

De multifilamentmicrovezel is de nieuwe generatie polyamidegloeidraad. Deze vezels zijn tien keer dunner dan de natuurlijke zijden vezels, dertig keer dunner dan katoen, veertig keer dunner dan natuurlijke wol en honderd keer dunner dan mensenhaar. Toepassing van deze microvezel levert de compressieve producten met zachtheid en duurzaamheid. Ze geven het gevoel van comfort tijdens het dragen, waardoor het "tweede huid" -effect ontstaat. Het linnen gemaakt van de multifilamentmicrofiber "ademt", is hygroscopisch, droogt snel, is gemakkelijk te wassen en heeft hoge werende eigenschappen. Toepassing van microfiber zorgt voor de fluweelachtige aanraking van de compressieve producten. Ze zijn minder transparant, sterker en warmer dan panty's, kousen of lange sokken gemaakt van gewone vezels.

 

  • De hielzone wordt extra versterkt waardoor de levensduur van de producten wordt verlengd.
  • Platte naden zorgen voor comfortabel comfort tijdens het dragen.
  • De dichte structuur van de producten, in combinatie met de correct geselecteerde kleurschaal, verbergt goed spataderen en zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.