Universele Elastische medische riem, buikband voor aanstaande moeders

 Draagriem om de belasting van de onderrug te verwijderen en de buik vast te houden tijdens de zwangerschap. Het wordt ook gebruikt in de postnatale periode om de spierkracht van de buikspieren te herstellen. De riem voorkomt vroegtijdige (pathologische) opgezette buik, vermindert de belasting op de bekken en onderrug. Beschermt tegen mogelijke maagacne.

 

De steunriem wordt 's ochtends geplaatst en is de hele dag door te dragen. Uitneembaar alleen tijdens procedures en 's nachts. De grootte wordt gekozen afhankelijk van de grootte van de heupen na de buik, volgens de tabel op de verpakking. De riem is goed aangepast aan het lichaam en beperkt de beweging niet. Draag liggend op je rug terwijl je je heupen optilt. Het product wordt op een breed deel van de lendenen geplaatst. Daarna is het noodzakelijk om de riem voor de buik te bevestigen. Pas de riem aan volgens de eigenaardigheden van de figuur. Het verbetert de ademhaling, zorgt voor een normale zwangerschapsontwikkeling. De hoge muur is versterkt met speciale inzetstukken, die bij hoge belastingen comfort voor de wervelkolom in de flanken garanderen.

 

Vanaf de vierde maand van de zwangerschap groeit de borstkas, taillelijn verdwijnt, de buik wordt steeds zichtbaarder. In deze periode beginnen vrouwen steeds vaker te klagen over pijn in hun rug, en ze hebben de neiging zich vast te houden aan de buik. Om de belasting enigszins te verminderen, probeert de vrouw haar terug te buigen en zo het toegenomen gewicht te compenseren. Het resultaat van dergelijke acties is de transpositie van het ruggengraatkruis, vermoeidheid en rugspierpijn.

Wacht niet tot deze symptomen verschijnen! Speciale elastische riemen helpen de aanstaande mummie om de juiste houding aan te houden en een volledig actief leven te leiden, zelfs tijdens de laatste periode van de zwangerschap.

Met klittenbandsluiting.

Aanbevolen door Nederlandse verloskunde.

 Geproduceerd in EU 

 

Samenstelling  van de stof: latex - 42%, polyester - 39%, katoen - 19%.

 

 

 

maat B,cm
1 XS 65-80
2 S 80-100
3 M-XL 100-120

Toepassing:

  • helpt de spanning op de onderrug.
  • vermindert druk op de buik spieren tijdens de zwangerschap
  • De riem kan na levering worden gedragen om de buikklank te herstellen.

Gerda 9806 medische riem WIT

€ 29,00

  • 0,2 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Commentaren: 0