Kniebrace - knieband neopreen - Elastische medische Ondersteuning zwart- Open Patella Knie Brace

aanbevolen als preventief medisch hulpmiddel voor fixatie, bescherming en ondersteuning van de kniebotten, banden en weke delen. Beschikt over thermische en micromassage-invloed. Geeft fixatie en matige compressie, verbetert de bloedtoevoer stimuleert uitwisselingsprocessen in weefsel in de huid en onderhuidse vetcellen en spieren. Wordt gebruikt voor de periode van revalidatie na operaties op het gebied van een kniegewricht. Beschermt tegen verschillende trauma’s van een gewricht bij stoten en vallen, bij sporten en lichamelijke activiteiten.

Medische indicaties voor gebruik:

Voor de behandeling van verschillende ziekten: de gesloten trauma’s en kneuzingen van een kniegewricht, instabiliteit van een gewricht, inclusief preventief onderhoud van recidieven en activiteit van de patiënt, gebruikelijke dislocaties van de boven knie, verbonden met face-to-face. Chronische schade aan meniscus, de blokkade die verband houdt met instabiliteit van een kniegewricht.

In de pre- en postoperatieve periode: na verwijdering van een gipsverband met immobilisatie van een kniegewricht. Na trauma’s en operaties, tijdens revalidatie na operaties van knieschijfbanden, meniscus, laterale banden van een kniegewricht, breuk en operaties in een zone van een kniegewricht, dislocaties van de knieschrijf/boven knie en scheenbeen -grote botten.

 

Profylaxe: bij snelle vermoeidheid van het copulaire apparaat van een kniegewricht, preventief onderhoud van schade bij sporten en bij fysieke activiteiten.

 

Kniebrace - knieband neopreen - Elastische medische Ondersteuning

€ 33,00

€ 28,00

  • 0,1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen