Schoudersteun - Schouderbrace - medisch neopreen verband Voor het fixeren van het LINKER / RECHT schoudergewricht


Doel: het verband is bedoeld voor gebruik als therapeutisch en profylactisch middel voor het fixeren van het schoudergewricht en gedoseerde compressie van de spieren van het bovenste derde deel van de schouder.

 

 

 

Medische indicaties: Bij de behandeling van verschillende aandoeningen van de schouder, het schoudergewricht, het acromioclaviculaire gewricht en het schouderblad, artritis, humerus-scapulaire periartritis, breuk van de schouderhals, gedeeltelijke beschadiging van de spieren en gewrichten van de schoudergewrichten, kneuzingen, gebruikelijke disclocatie van de schouder, myoite.

 

 

In de pre- en postoperatieve periode: tijdens de revalidatieperiode na een gipsen ast, voor gewrichtsimmobilisatie na verschillende soorten verwondingen en operaties.

 

Voor preventieve doeleinden: voor het voorkomen van verwondingen, kneuzingen en gedeeltelijke schade aan de ligamenten van het schoudergewricht en het acromioclaviculaire gewricht, voor het voorkomen van recidieven, bij snelle vermoeidheid van het ligamenteuze apparaat van het schoudergewricht, voor het voorkomen van verwondingen en blessures tijdens het sporten en tijdens lichamelijke inspanning.

 

Samenstelling: vliegtuig - microporeus rubber 80%, nylon 20%.

 

Wijze van aanbrengen: De schouderbandage kan worden gebruikt in ziekenhuizen, sport- en recreatievoorzieningen, tijdens poliklinische behandelingen en thuis. Het is noodzakelijk om de maat te selecteren volgens de omtrek van de schouder (biceps). Het verband wordt in twee versies uitgevoerd: voor het linker- en rechterschoudergewricht. Het product wordt direct op het lichaam of op katoenen ondergoed aangebracht, rond de borst bevestigd met een elastische band en een klittenbandsluiting. Bij de vrouw veroorzaakt het verband een licht gevoel van strakheid, maar belemmert het de beweging niet. De minste tekenen van leerstoornis zijn een indicatie dat de maat verkeerd is geselecteerd. Als het daaropvolgende dragen van een product van een ander letsel of totdat de verergering van het ontstekingsproces afneemt (het moet worden verwijderd tijdens slaap en rust). Bij een gebruikelijke dislocatie in het schoudergewricht wordt het product 's nachts niet verwijderd.

 

Maten: rechts, links.


Schoudersteun - Schouderbrace - medisch neopreen verband Voor het fixeren van het LINKER schoudergewricht

€ 39,00

  • 0,1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Schoudersteun - Schouderbrace - medisch neopreen verband Voor het fixeren van het RECHT schoudergewricht

€ 39,00

  • 0,1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen